Delofa tweewielers
samen voor fietsplezier

ONZE WINKEL

Wij zijn begonnen met deze winkel omdat er behoefte bestaat naar een "eerlijke" fietsenmaker. Een fietsenmaker die meedenkt, een fietsenmaker die eerlijk is, en alleen vervangt of repareert wat nodig is. Er zijn vandaag de dag veel merken, veel modellen en veel maten. U als consument ziet vaak maar een topje van het totale aanbod. Veel mensen oriënteren zich online, en dit is ook de perfecte manier om U zelf te voorzien van de eerste informatie. Wij willen ons onderscheiden omdat wij U voorzien van een beleving, wij willen U laten zien dat er meer bestaat dan de fiets alleen. Wij staan in voor onze fietsen, ons product, waar wij iedere dag weer met passie mee werken. Wij willen U voorzien van een beleving, en niet alleen maar fietsen. Wij verkopen alle type fietsen, van klein tot groot, van gewoon tot elektrisch, waar wij ook de service en onderhoud van doen. U koopt dus niet zomaar een fiets. Ook voorzien wij U van het juiste advies als het gaat om fietsverzekeringen.

 

Eerlijk advies. Een fiets die voldoet aan alle wensen en eisen. Een beleving.

samen voor fietsplezier

 

 

 

Ook, maar wellicht bovenal, zijn wij gespecialiseerd in elektrische fietsen. Door onze jarenlange ervaring en onze drift om alles te weten van elektrische fietsen zijn wij gecertificeerd voor veel aandrijfsystemen. Wij hebben ons in de afgelopen jaren laten certificeren en bijscholen, dit omdat wij niet "gewoon een elektrische fiets verkopen", nee wij verkopen Uw elektrische fiets. Wij zijn volledig gecertificeerd voor de volgende merken;

 • BAFANG
 • BAFANG max drive
 • Bosch classic, Bosch Active, Bosch Performance en Bosch new active line
 • Yamaha
 • Shimano STEPS
 • EMOTION systemen
 • PROTANIUM systemen
 • Panasonic
 • Impulse
 • Ssangyong motoren
 • ombouwkits Veldia

 

Wij zullen niet altijd alle type aandrijfsystemen in onze showroom hebben staan, echter kunnen en willen wij U voorzien van de juiste informatie. welk aandrijfsysteem heeft juist U nodig. Welke fiets past het beste bij U. Ook wij zien alle testen in diverse bladen staan, en krijgen wij veelal de vraag "welke fiets is de beste". Helaas antwoorden wij altijd : de beste fiets bestaat niet. De beste fiets, is Uw fiets. Want Uw wensen en eisen zijn andere dan de wensen en eisen van Uw buren. Laat u daarom informeren naar de aandrijfsystemen, laat u informeren naar de elektrische fiets die bij U past. U koopt niet een fietsmerk, U koopt een aandrijfsysteem!

Uiteraard kunt U altijd binnen lopen voor proefritten of informatie, echter komt het wel eens voor dat het in de winkel drukker is als verwacht. Wilt u ongestoord de aandacht, dan vragen wij U om een afspraak te maken met ons. Wij kunnen samen in de winkel een dag of datum plannen. Dit kan op dag en tijdstip van Uw wensen. Ja ook in de avonduren, ook op zondag en ook bij U thuis. Onbezorgd informatie inwinnen, onbezorgd fietsen. samen voor fietsplezier

 

Daarnaast voorzien wij U niet alleen van een elektrische fiets, maar houden wij het onderhoudt en reparatie bij. Wij kunnen U helpen herinneren wanneer Uw fiets toe is aan een onderhoudsbeurt. Voor alle elektrische systemen kunnen wij U voorzien van de juiste firmware, de juiste onderdelen en de juiste en perfectionistische montage. Wij laten niets aan het toeval over. Uw fiets is onze zorg als het gaat om onderhoud. Onderhoud aan Uw elektrische tweewielers is heel erg belangrijk, enerzijds voor Uw eigen rijcomfort, anderzijds wellicht voor garantievoorwaarden vanuit fabrikanten. Laat U dus informeren naar de mogelijkheden en de eventuele pakketten die U kunt aanschaffen voor onderhoud.