Delofa tweewielers
samen voor fietsplezier

Onze service kent geen grenzen!!


Wij gaan net een stapje verder.... het stapje waar de andere ophoudt......


We kennen vandaag de dag allemaal de thuisservice van de webwinkels, de grote e-bike fabrikanten. Een veel horende compliment dat deze aan de deur komen, lekker in je eigen buurt fietsen en onbezorgd uitproberen wanneer het U uitkomt. Niets is makkelijker dan vanuit uw luie stoel te bekijken welke modellen en welke systemen er zijn, en ook nog eens voor de deur laten komen om te proberen.


Daartegen horen wij nogal eens, dat deze fabrikanten niet transparant zijn, U kunt geen prijzen online vinden van deze fietsen, waardoor vergelijken lastig tot onmogelijk is. Ook de "goedkope" lokfiets is veelal een bittere illusie als ze er eenmaal zijn. Dit is vervelend en zit niemand op te wachten. Ook ben je gebonden als het om service en onderhoudt gaat, deze fabrikanten houden de "know how" binnen kamers. Waardoor de fietsenmaker op de hoek de kleinste reparaties niet kan of durft uit te voeren. Indien er een storing optreed tijdens een reparatie moet deze immers wel opgelost worden.


Wij zien dat dit een doorn in het oog is voor veel consumenten, wij doen dit anders!!


De fietsmerken met de systemen van BAFANG, BAFANG MAX DRIVE, BOSCH, SHIMANO STEPS... brengen wij naar U, waar en wanneer u dat wilt....... Zo heeft u niet alleen de zekerheid van een goed rij-systeem, maar ook van een winkel die de service en onderhoudt kan doen. Zo staat u niet voor verassingen.


Wij merken dat kleine proefritten vaak niet volstaat, wij maken het dus uitgebreid, u mag bij ons de fiets 1-2-3 uren mee nemen, dit doen we altijd wel in overleg en vragen altijd om geldige legitimatie.

Indien u wilt is het zelfs mogelijk, om de fiets een heel weekend uit te proberen, zo kunt u onbezorgd een geheel weekend genieten van een e-bike, waar geen grenzen zitten aan de aantal kilometers. Wij hebben fietsleveranciers die modellen ter beschikking stelt, u hoeft dus niet op snelle sprong te kiezen, niet na 500 meter een keuze te maken. Een echte keuze, kan alleen met echte kilometers!!


Wij willen U voorzien van de juiste keuze en oplossing, het is immers een groot aanschaf bedrag en daar moet je de tijd voor nemen. De EERLIJKE aandacht vanuit de vakman is heel belangrijk. 


Vul ons contact formulier in of bel ons op 030 210 22 68, maak een afspraak en wij komen langs, met de fietsen die u wenst, op de tijd die u wenst... makkelijker kan het niet.


Inruil van uw oude ( elektrische) fiets is altijd mogelijk, deze komen wij thuis bekijken en u krijgt direct een voorstel!!!